Marmara Karides Söğüş

Tüm Ürünler | Salamura Ürünler

Marmara ve Ege bölgesinin ürünü tercih edilir. Kalibrasyon ve süzme ağırlık tutarlılığı sağlanarak AB regülasyonlarına uygun olarak işlenir. Farklı paket gramajları mevcuttur.

Latince Adı
Parapenaus Longirostis

Süzme
40%

Ambalaj Gramajları
200 Gr / 1000 Gr

İçindekiler

Haşlanmış ve Soyulmuş Karides Eti (%40), Su, Tuz, Asitlik Düzenleyici (Sitrik Asit E330), Koruyucu (Sodyum Benzoat E211)

Menşei
Türkiye

Gıda Güvenliği ve Muhafaza Koşulları

Türk Gıda Kodeksi’ne uygun olarak üretilmiştir. 0°C / +4°C buzdolabında tavsiye edilen tüketim tarihine kadar saklanabilir. Ambalaj açıldıktan sonra buzdolabı koşullarında saklayarak 7 gün içerisinde tüketiniz. Tesisimizde balık, kabuklu ve kafadan bacaklılar gibi alerjen ürünler işlenmektedir.

Raf Ömrü
90 Gün