Ege orijinli büyük kalibre taze sardalyalar, yoğunluklu olarak Eylül, Ekim ve Kasım aylarında en yağlı ve lezzetli dönemlerinde avlandıktan sonra AB regülasyonlarına uygun olarak kafası ve içi alınmış olarak vide halinde işlenir. Glaze ve kalibrasyon tutarlılığı sağlanır.

Latince Adı
Sardina Pilchardus

Kalibre
Kalibre tutarlılığı sağlanır.

Glaze
20%

Ambalaj Gramajları
500 Gr - 1.000 Gr - 10 Kg (Dökme)

İçindekiler

Sardalya Balığı, Su

Menşei
Türkiye

Gıda Güvenliği ve Muhafaza Koşulları

Muhafaza Koşulu: Orijinal ambalajı bozulmadan -18˚C’de muhafaza ediniz. Çözüldükten sonra tekrar dondurmayınız. Çözüldükten sonra buzdolabında saklayınız ve 1 gün içerisinde tüketiniz. Türk Gıda Kodeksi Hızlı Dondurulmuş Gıdalar Tebliğine uygun olarak üretilmiştir.

Çözündürme Önerisi: Süzgeçli bir kaba aktarılan ürün Max.12 °C’ lik akan suyun altında buzu eriyinceye kadar çözündürülmelidir.

Raf Ömrü
540 Gün