Güncel / Haberler

Deniz Ürünleri Salatası

Deniz Ürünleri Salatası

KOCAMAN BALIKÇILIK’TAN ENFES TATLARDA AHTAPOT VE KARIŞIK DENİZ ÜRÜNLERİ SALATALARI

Türkiye’nin lider su ürünleri markası Kocaman Balıkçılık, iki yeni ürünü, ahtapot ve karışık deniz ürünleri salataları ile lezzeti ve tazeliği bir arada sunuyor.

Su ürünleri pazarının asırlık lideri Kocaman Balıkçılık’ın, tazeliği ve lezzetiyle kendine hayran bırakan iki yeni ürünü ahtapot ve karışık deniz ürünleri salataları, dost sohbetleri ve keyifli akşam yemeklerinin baş konuğu olarak sofralardaki yerini alıyor.

Kalamar, karides, sübye ve ahtapot kollarının mükemmel uyumuyla hazırlanan Kocaman Balıkçılık Deniz Ürünleri Salatası, bu benzersiz lezzeti tamamlayan zeytin ve karabiber çeşnisiyle raflardaki yerini alıyor. Yenmeye hazır olan salatalar, pratik ve zahmetsiz hazırlık sürecine imkân yaratırken, tadanlara akıllardan çıkmayacak bir lezzet şöleni yaşatıyor. Vitamin ve mineraller açısından çok zengin olan deniz ürünlerinin, Kocaman Balıkçılık uzmanlığıyla harmanlandığı salatalar, hızlı emilimi olan proteinlerin yardımıyla vücudunuza destek sağlıyor.

Kocaman Balıkçılık tarafından sunulan ve hiçbir katkı olmaksızın, doğal olarak paketlenen deniz ürünleri ve ahtapot salataları ana öğün olarak değerlendirilebileceği gibi, keyifli atıştırmalık olarak da tüketilebiliyor.

Kocaman Deniz Ürünleri ve Ahtapot Salatalarını Macro Center, Migros, Kipa, Real, Metro Gross Market ve Özdilek soğuk gıda reyonlarında 200 gr’lık pratik ambalajlarında bulabilirsiniz.